Astrologie Natala

AstrologyHeader[1]Astrologia este o practică străveche care își are originile în Mesopotamia de acum 5000 de ani. De atunci și până în zilele noastre a suferit numeroase modificări și a trecut prin numeroase revoluții, dar fiecare nouă epocă i-a adăugat alte și alte dimensiuni și profunzimi. Astrologia, ca numerologia și tarotul, are la bază limbajul simbolic, cu ajutorul căruia Omul a învățat să își citească destinul în stele.

Premiza fundamentală a Astrologiei, după părerea mea, este aceea că mișcarea astrelor pe cer, împreună cu mișcarea propriei noastre planete în jurul Soarelui, nu ne influențează personalitatea, caracterul și evenimentele care apar în viața noastră, cât pur și simplu, prin mișcările lor predictibile matematic, descriu în limbajul lor simbolic evenimentele care au loc în viața noastră, și ne descriu și pe noi înșine. Este un fel de potrivire „magică” a lucrurilor, dacă vrei, întâmplătoare, dar care totuși spune o poveste despre noi și despre viața noastră.

Astrologia este prin urmare o artă menită a ne ajuta să ne cunoaștem și să navigăm mai ușor pe căile întortocheate ale vieții.

Astrology chart

Harta astrologică natală

O hartă astrologică natală se întocmește la momentul exact al nașterii, și cuprinde informații despre predispoziții, puncte tari, puncte slabe, talente și altele asemenea din toate marile sectoare ale vieții noastre:

 • vitalitate
 • bani si posesiuni, talente native
 • frati si comunicare
 • familie
 • copii
 • sănătate și  muncă
 • relații și căsătorie
 • moarte
 • credință și drumuri lungi
 • carieră și abilități
 • prieteni
 • suferințe

Ar părea că totul este scris în stele și că nu putem scăpa de destinul nostru implacabil. Cu toate acestea, doctrina astrologică, care își are rădăcinile în filosofia antică, cu precădere cea greacă, cuprinde anumite perle de înțelepciune. Printre acestea, se află și ideea că omul se află sub imperiul destinului său atâta timp cât el nu este conștient de el însuși în întregimea ființei sale.

Cu alte cuvinte, Omul are puterea de a-și schimba Destinul odată ce acesta devine conștient de forțele interioare care îl animă și care au contribuit la formarea personalității și caracterului său de până atunci. Mai mult, cu ajutorul Astrologiei Omul poate arunca o privire și în viitor și poate înțelege natura încercărilor care se prefigurează a-i apărea în cale.

Această viziune este relativ nouă, ținând cont că pentru cetățeanul grec sau egiptean de acum 2000 de ani știința că destinul său era în cel mai bun caz implacabil, iar a-l cunoaște în avans îi conferea o certitudine, o siguranță care îi permitea să înfrunte cu tărie și încredere vicisitudinile vieții, din moment ce totul părea să fie orânduit deja în ceruri.

Spre deosebire de cetățeanul egiptean de atunci, Omul modern are mai multă responsabilitate față de el însuși, și are datoria sacră de a se cunoaște pe sine. Această cunoaștere de sine, în cele din urmă, îl ajută pe Om să depășească sfera Destinului său descris de mișcările matematice ale astrelor și de a-și trasa un destin nou, sau să îl împlinească deja, cu bună știință, pe cel care i-a fost trasat.

Acesta este rolul acestor științe ajutătoare Omului, anume de a ne ajuta să devenim conștienți și stăpâni ai propriilor noastre destine.

Astrologia este arta de a citi în stele ceea ce scrie în sufletul omului.

Pentru comenzi sau mai multe detalii trimite un mail la hartanumerologica [a] gmail.com sau folosește pagina de Contact.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *