Astrologie și Carieră

 

Astrologie si CarieraPentru mulți dintre noi cariera este un domeniu foarte important al vieții noastre, mai ales în vremurile în care trăim când e mai important ca niciodată să ne putem asigura independența în câmpul muncii.

Tehnicile Astrologice ne pot veni în ajutor și în acest domeniu. În Astrologie, una din cele douăsprezece case, respectiv casa a X-a, este dedicată exclusiv Carierei, profesiei și statutului social în timp ce casa a II-a este dedicată exclusiv Finanțelor și stării materiale. Astfel, cunoscând data, ora și locul nașterii nativului, putem evalua atât potențialul nativului în carieră cât și direcțiile, proiectele sau abilitățile în care acesta ar trebui să își concentreze eforturile. Combinând astfel aspectele legate de profesie cu cele legate de planul material putem obține o perspectivă de ansamblu asupra întregului profil profesional.

Mai mult, folosind o abordare pluri-disciplinară care cuprinde atât Numerologie cât și Astrologie Natală, Orară și Elecțională, puteți identifica, planifica și acționa pe toate coordonatele principale ale carierei dumneavoastră:

  • Potențialul profesional de bază
  • Finanțe personale
  • Abilități personale și utilizarea lor optimă
  • Oportunități de promovare
  • Alegerea momentelor potrivite pentru a face mutări în carieră

Totodată, pentru cei care au parcurs deja traseul Carierei și au ajuns acolo unde și-au propus sau urmăresc acum să facă trecerea către o activitate independentă, o afacere sau o investiție, Astrologia aduce un plus de valoare printr-o soluție unică:

  • Astrologie Natală pentru identificarea posibilităților circumscrise nativității
  • Astrologie Orară pentru identificarea șanselor de manifestare/succes ale proiectului, colaborării sau investiției propuse
  • Astrologie Elecțională pentru identificarea momentelor propice pentru a începe proiectul, colaborarea sau investiția propusă

Astfel, toate coordonatele majore ale Carierei sunt adresate cu ajutorul Astrologiei pentru a ne asigura că nativul are parte de cele mai bune șanse și oportunități în alegerile sale privind cariera.

Pentru a beneficia de acest serviciu, solicită o ofertă folosind formularul de Contact sau pe adresa hartanumerologica[at] gmail . com

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *