Despre Thetahealing

Thetahealing este o tehnica ce combina stiinta si spiritualitatea.

ThetaHealing este unica, deoarece vă permite să găsiți cauza unei anumite situații problemă, vă ajută să realizati tot ceea ce se întâmplă în viața voastra sau a altei persoane.

Theta Healing  este o tehnica uimitoare de transformare instantanee. Ea a ajutat mii de oameni din întreaga lume sa fie mai sanatosi sau sa se vindece de boli, i-a ajutat sa atinga bunastarea, să stabilească relații armonioase cu ceilalți, și nu numai.

Aceasta tehnica va poate deschide  o lume complet diferită, o lume în care va  creati propriul destin. O lume în care totul este posibil!

Theta Healing este o tehnica de meditatie co-creativa. Aceasta funcționează la nivel spiritual, mental, emotional, fizic, și manifestare.  Este considerata co-creativa, pentru că în perspectiva Theta Healing, toată lumea își creează propria realitate. Nu există noroc, coincidență sau accident. Fiecare eveniment, relație, suparare sau bucurie, boală sau sănătate, eșec sau success reprezinta creatia proprie a individului.

Oamenii creaza viața lor pe baza convingerilor subconștiente, a sentimentelor si comportamentelor condiționate fara a fi  conștienți de modul în care Legea Atractiei sau Co-crearea lucreaza permanent.
Unele convingeri și sentimente sunt create de-a lungul vieții lor, dar multe sunt moștenite de la strămoși, din vietile trecute sau din constiinta de grup.

ThetaHealing ® nu este o religie, este o tehnica de schimbare a convingerilor in funcție de ce dictează propria conștiință. Folosind meditația theta, care acceseaza undele cerebrale „theta”, oamenii primesc iubire neconditionata de la Creator si se pot vindeca instantaneu.

Oricine cu o credință curată în Dumnezeu sau in forța creatoare poate accesa și folosi Thetahealing.

Aprofunzand tehnica ThetaHealing ®, veți vedea că toată lumea are capacități intuitive care pot fi folosite pentru a aduce vindecare fizică și emoțională spontană. Folosind această terapie fiecare se poate ajuta pe sine sau pe cei din jur.

Cu tot mai multe dovezi științifice care arata faptul ca  emoțiile negative, toxice pot contribui la boli și cu conștientizarea faptului că emoțiile, sentimentele și puterea de gândire au un impact direct asupra sănătății noastre fizice, există un interes pe scara tot mai larga în schimbarea modului în care mintea influenteaza corpul pentru a crea sanatate perfecta pentru corp, minte si suflet.

Utilizand tehnica Thetahealing oamenii primesc posibilitatea de a elimina și înlocui emoțiile negative, sentimentele și gândurile negative cu cele pozitive, benefice.

ThetaHealing ® este o metoda prin care ne conectam la cel mai înalt nivel de iubire și energie a A tot Ceea Ce Este.  Folosind acest concept, oricine poate atinge cea mai mare claritate, înțelepciune si dragoste.

ThetaHealing ® este ca un miracol realizabil pentru viața ta.

Cum poti folosi tehnica ThetaHealing pentru tine ?

 • Poti transforma orice domeniu al vietii
 • Poti atinge un nivel mai mare de sanatate si bunastare
 • Poti spori increderea si stima de sine
 • Poti dezvolta relatii armonioase care te implinesc
 • Poti atinge libertatea personala
 • Iti poti manifesta visele
 • Poti dezvolta abilitatile tale psihice si intuitive
 • Poti aprofunda conexiunea spirituala
 • Iti poti debloca potentialul
 • Iti poti debloca creativitatea
 • Poti rezolva traume si probleme emotionale
 • Te poti elibera de temeri si fobii , de obiceiuri si dependente
 • Poti crea bogatie si abundenta in viata ta
 • Poti modifica convingerile limitative și comportamentele condiționate oricare ar fi originea lor
 • Poti crea noi credințe și sentimente care sa-ti permita să trăiesti o viață plină de belșug, sănătate, iubire, fericire, și mult mai mult …

Daca este ceva din viata ta, o zona unde doresti sa aduci schimbare, poti beneficia de ThetaHealing®.

Cu ajutorul tehnicilor Theta Healing® iti poti elibera Geniul tau interior, poti dobandi abundenta financiara, poti atinge libertatea personala si poti rezolva probleme din trecut FARA a trebui sa le mai rascolesti.

Universul doreste ca tu sa ajungi sa faci orice iti imaginezi!

Cand practicam ThetaHealing® ne dam voie sa reprogramam propriul mod de gandire si de simtire, intelegand clar cum sa lucram cu esenta fiintei noastre.

ThetaHealing® deschide dimensiunea contactului direct cu Sursa Suprema, ne da posibilitatea de a co-crea realitatea noastra, crescand abundenta si prosperitatea in fiecare zona a vietii noastre. Putem sa ne vindecam, sa producem schimbari, sa ne imbunatatim viata, sa eliminam temeri, resentimente si sisteme de convingeri auto-limitative care ne ghideaza si ne determina existenta.

ThetaHealing® este o puternica modalitate de auto-dezvoltare si auto- vindecare.

Toate convingerile si sentimentele, senzatiile noastre sunt create de circumstantele traite in fiecare moment al vietii de zi cu zi.

Toate credintele, conditionarile, sentimentele de care suntem constienti sunt memorate in mintea noastra constienta. Cele de care nu suntem constienti sunt memorate in subconstientul nostru.
Programele limitative sunt responsabile de lipsa implinirii in orice zona a vietii noastre: cariera, relatii, finante, scopul vietii, ambient familiar si sanatate fizica.

ThetaHealing® functioneaza utilizand puterea undelor naturale ale creierului pentru a intra in subconstientul nostru unde sunt arhivate credintele si emotiile depontentiatoare care creaza blocajul in a ne atinge obiectivele si visele.

Cu aceasta tehnica putem modifica aceste programe limitative in cateva secunde, putem inlocui cu programe potentiatoare in cateva secunde.

Persoana care primeste o sesiune, o sedinta de ThetaHealing® va experimenta o profunda schimbare pozitiva, eliminand rapid frici profund inradacinate , credinte si emotii negative (regret, ranchiuna, refuz) ascunse in interiorul subconstientului, substituidu-le cu instalari de sentimente pozitive (bucuria, respectul, onorarea, stima de sine etc.)

Toti, absolut toti pot invata aceasta tehnica simpla si pot crea schimbari istantanee in viata lor. Intrand in contact cu inteligenta superioara, Creatorul A Tot Ceea Ce Este, esti in masura sa co-creezi o schimbare la nivel subconstient in tine si in ceilalti.  ThetaHealing® e un puternic instrument de auto – ajutor la indemana oricarei persoane si oricine poate contribui prin curatirea si purificarea lui la inaltarea vibratiei planetei noastre.

Despre Vianna Stibal

Vianna Stibal este bunica, artist și scriitor.
Carisma ei naturala și compasiunea pentru cei care au nevoie de ajutorul ei i-au dat, de asemenea, capacitatea de a fi intuitiv și profesor.
După ce a fost învățata cum să se conecteze cu Creatorul pentru a co-crea și a facilita acest proces unic numit ThetaHealing ®, Vianna a știut că ea trebuie si ca poate să împartă acest cadou cu cât mai mulți oameni.
Toate au fost facute din dragoste și apreciere pentru Creator și omenire si ele i-au permis să-si dezvolte abilitatea de a vedea în mod clar în corpul uman și de a asista la multe vindecări instantanee. Cunoașterea ei enciclopedica a sistemelor organismului și înțelegerea profundă a psihicului uman, bazate pe experiența proprie, precum și o perspectivă data ei de către Creator, face din Vianna practicantul perfect al acestei tehnici uimitoare.
Ea a lucrat cu succes cu tot felul de probleme medicale, precum hepatita C, Epstein-Barr, SIDA, herpes, tumori, diferite tipuri de cancer, si multe alte afectiuni, boli si defecte genetice.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *