Vindecarea energiilor neamului

metatron111111111[1]Traume nevindecate, dureri si situatii care nu si-au gasit rezolvarea, decizii luate candva, secrete nerostite, relatii sfarsite brusc, iubiri neimplinite, tradari si crime care s-au petrecut candva, toate acestea pot avea un profund impact psihologic asupra a ceea suntem acum. Toate istoriile nefericite, rusinoase, tragice, crimele, incesturile, violenta, abuzurile fizice sau psihice, copii nelegitimi, toate dramele petrecute timp de sute de ani sunt ingropate in campul energetic al familiei.

Modelele familiale repetitive desfasurate pe parcursul generatiilor, influenteaza ceea ce suntem astazi, indiferent daca suntem constienti de acest lucru sau nu.

Vindecarea energiilor neamului stramosesc este un proces de curatare si vindecare a campului energetic familial, care actioneaza in beneficiul vostru, al celor pe care ii iubiti si ai generatiilor viitoare din familia voastra.

In cadrul a IV seminarii vom cerceta Energiile neamului si vom lucra cu modelele rezistente din arborele de familie, cu scopul de a aduce claritate si intelegere, si mai ales, de a raspunde la intrebarea: „Cine sunt?”, iar apoi de a vindeca aceste energii.

Efectul vindecarii energiilor neamului stramosesc poate fi comparat cu o piatra aruncata in apa. Valurile de energie se propaga in viitor si in trecut, spaland semnele, urmele negative pe linia stramoseasca. Voi si copiii vostri va eliberati de programe dificile si veti avea posibilitatea de a alege o viata fara povara ereditatii rele.

Veti putea experimenta Tehnici de curatare, vindecare, recuperare a energiilor stramosilor pentru rezolvarea unor situatii neterminate din linia familiala; eliminarea programelor negative in asa fel incat rezultatele sa fie vizibile in viata cotidiana, recuperarea drepturilor la puterea si energiile stramosilor, cunoasterea mai buna a aspectelor ascunse in arborele familiei.

Numarul maxim de participanti – 8 persoane.
Inscrierile se fac pe adresa de contact office@eutotulpot.eu

Va asteptam cu drag!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *