Cum putem schimba viitorul

Ceea ce gândim, se poate împlini, în special atunci când gândurile sunt concentrate cu intensitate susținută  într-o direcție sau către un subiect o perioadă îndelungată de timp. V-ați întrebat vreodată de ce șocurile, cataclismele, războaiele și alte neajunsuri se întâmplă cu regularitate? Chiar și actuala pandemie este un eveniment ciclic. Din punct de vedere al energiilor subtile, o pandemie este o colecție enormă de energie.

Și în țara noastră, a trecut cu greu un deceniu fără șocuri de severitate variabilă, variind de la evenimente sociale, crize economice, politice sau din domeniul sănătății.

Dacă o mulțime foarte mare de oameni vibrează constant pe nivelul suferinței, durerii, tristeții sau fricii, eliberează un tip special de energie, care este colectată de unele forțe parazite. Aceasta este energia suferinței, o radiație arzătoare de putere specială, radiație subtilă, care este eliberată activ în timpul suferinței fizice, emoționale sau mentale a ființelor vii.

Este cunoscut faptul că planeta noastră este hăituită și exploatată extrem pentru resursele sale. Cu toate acestea, cea mai valoroasă resursă este energia umană eliberată la anumite frecvențe joase, deoarece cu ajutorul ei se pot înrobi popoare și se pot deturna evenimente istorice în interesul anumitor grupuri. Prin urmare, toată această manipulare se desfășoară continuu de mii de ani. Dar conform legilor cosmice, nimeni nu are dreptul să încalce liberul arbitru al celorlalți, așa că s-au inventat atât de multe trucuri pentru a redirecționa energia umană către negativitate.

Înconjurați de negativitate, am uitat de adevărata noastră putere. Aceea că oricare dintre gândurile noastre este capabil să se materializeze, deoarece acolo unde este atenția noastră, merge și energia noastră. Iar mai presus de toate, atunci când vibrează pe nivelul Păcii, Fericirii, Iubirii, Compasiunii orice Om își creează viitorul într-un mod pozitiv și benefic.

Atunci când permitem ca potențialul colosal de care dispunem să fie redirecționat doar spre negativitate, lăsându-ne acaparați de povestea celorlalți, ne pierdem de fapt puterea personală. Dacă continuăm cu perseverență să ne creem propria poveste, propriile vise, propria realitate pozitivă, Forțele Universului vor sprijini aceste materializări, iar dacă gândurile și acțiunile mai multor oameni coincid către aceleași scopuri înalte, atunci o realitate pozitivă se va intensifica și va cuprinde întregul Pământ.

De exemplu, dacă citești aceste rânduri, te poți alătura unui exercițiu simplu, imaginându-ți mental un prezent și viitor pozitiv pentru omenire, în care trăim fericiți și în armonie unii cu ceilalți, suntem sănătoși, totul este bine în jurul nostru, pe planeta noastră, oamenii s-au întors la adevăratele lor calități și abilități, trăiesc în prosperitate și abundență, făcând ceea ce iubesc pentru  beneficiul propriu și al comunității din care fac parte. Imaginează-ți o societate plină de pace, iubire și fericire, pentru toți oamenii – copii, tineri, adulți sau bătrâni. Poți adăuga propriile detalii și, dacă alegi un astfel de scenariu, gândește-te la el într-un mod pozitiv.

Să nu uităm că așa funcționează Universul și, dacă toți oamenii s-ar uni chiar și prin intermediul gândurilor, ar crea o viață minunată, trebuie doar să înțelegem și să ne asumăm aceasta responsabilitate. Acum fiecare poate face o alegere în ce scenariu să își investească energia. Energiile cresc și se intensifică, totul se accelerează, viitorul Pământului nostru depinde de noi toți. Există întotdeauna două căi de ieșire din orice situație – pozitivă și negativă, iar fiecare persoană poate alege liber și conștient către ce cale dorește să se concentreze.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *