Coaching – sesiuni individuale

Există o vitalitate, o forță a vieții, o energie, o accelerare care se traduce prin tine în acțiune, și fiindcă tu ești unic în eternitate, această expresie este unică. Iar dacă o blochezi, nu va mai exista niciodată prin altcineva și se va pierde. Lumea n-o va cunoaște. Nu este treaba ta să stabilești cât e de bună, nici cât de valoroasă, nici cum este ea față de altele. Treaba ta este să menții expresia ta limpede şi nemijlocită, să păstrezi deschis canalul. Nici măcar nu trebuie să crezi în tine sau în munca ta. Trebuie să rămâi deschis și conștient de nevoile care te motivează. Păstrează canalul deschis!” – Martha Graham

Ca indivizi, avem această misiune specială în viată – de autocunoaștere, de reconectare și de revenire la «Sursa Surselor». Doar astfel putem (re)crea viața în sensul sublim al cuvântului.

Coachigul pentru mine reprezintă o artă care sprijină coachee-ul prin tehnici specifice, dar și printr-o canalizare de energie misterioasă, să găsească în interiorul său adevăratele dorințe și nevoi, să le evalueze, să le scoată la suprafață, iar prin parcurgerea acestui drum să descopere calea personală de materializare a acestora prin expresia sa unică și autentică.

In acest tablou, coach-ul este o simplă și puternică oglindire a coachee-ului, prin care îl pune pe acesta din urmă în diferite planuri și ipostaze, care îl conduc către descoperirea adevărului propriu, a soluției proprii în rezolvarea unei probleme şi/sau atingerea unui obiectiv personal din orice sferă a vieții.

De ce să participi la ședințele individuale de coaching?

Dacă îți dorești să atingi un obiectiv personal printr-o metodă unică, puternică și eficientă care te va ajuta să te (auto)cunoşti şi să descoperi singur(ă) calea proprie de atingere a unui scop, te asigur că prin ședințele de coaching îţi vei lua împuternicirea pe care nu o vei mai putea pierde niciodată. Este împuternicirea personală, cea de care deseori fugim sau ne ascundem, dar care reprezintă de fapt Creatorul Lăuntric, cea mai puternică forță din Univers.

Coachingul este un dans al rolurilor şi al perspectivelor în care coachee-ul călătorește pentru a reînvia, cunoaște, învăța și echilibra cele mai înalte aspecte ale Sinelui său.

Te aștept cu drag să parcurgem împreună dansul conștientizării și descoperirii Sinelui personal.

Fii TU, trăiește și evoluează conștient!

Carmen Oprea, antrenorul tău pentru echilibru și performanță

Pentru mai multe detalii și pentru programarea la o sesiune individuală, trimite un mail pe adresa carmen.oprea1@gmail.com sau office@eutotulpot.euAdaugă la favorite legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Opre-Ilioviciu Carmen

    Mi se pare interesant si foarte util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *