Andrei Stinga

MOTTO-UL MEU: CUNOAȘTE-TE PE TINE ÎNSUȚI ȘI VEI CUNOAȘTE UNIVERSUL ȘI ZEII TOȚI.

Dacă ți-ai găsit drumul către această pagină înseamnă că ai o dorință puternică de a te cunoaște și de a înțelege care sunt forțele care acționează în psihicul și în ființa ta interioară.

Numele meu este Andrei și merg pe această cale încă din adolescență când, în urma unui vis simbolic, am început să bănuiesc că există realități mult mai subtile ale existenței, și am înțeles că aceste realități își au corespondentul în propria noastră ființă, în adâncurile noastre nesondate.

Am început prin a studia științele oculte și marile mistere ale cunoașterii umane. Dintre acestea pot enumera Numerologia, Tarotul și Astrologia.

Nu am ales întâmplător acestei trei arte, întrucât fiecare dintre ele prezintă instrumente de analiză complementare și, mai mult decât atât, au un fond comun foarte important: Simbolul. Atât Numerologia, cât și Tarotul și Astrologia lucrează cu Simbolul ca și conținător de informație subtilă.

Numerologia este o artă străveche, descoperită poate cu milenii înaintea erei noastre, de către oameni care au năzuit să afle secretele Universului. Ea a fost și este o artă regească la care aveau acces doar cei mai înalți reprezentanți ai templelor inițiatice antice. Aceste temple secrete se întindeau din egiptul antic până în cele mai îndepărtate regiuni ale Asiei. Numerele sunt vii și fac parte din viața interioară a omului încă de când omul preistoric a devenit conștient de multitudinea obiectelor.

În decursul mileniilor și secolelor, mici urme ale acestei arte pierdute s-au strecurat până în zilele noastre captând din ce în ce mai mult mintea și imaginația omului. Care este legătura fundamentală dintre numere și viață? Sunt multe de spus, multe de aflat și multe trepte de pășit… dar totul începe de undeva.

Ești pregătit(ă) să afli ce înseamnă numele și data ta de naștere? Calea ta în viață? Destinul? Dorința inimii? Pasiunea ta secretă? Lecțiile tale karmice? Toate acestea, și mult mai multe, le poți afla cu ajutorul celor 9 numere, Tarotului și Astrologiei.

Contact: office[at]eutotulpot.eu

Cursurile, training-urile si seminariile mele:

Sesiuni Individuale:

Articolele mele:

    Comentariile sunt închise.