Clubul Eu Totul Pot

Clubul EUTOTULPOT este ideea a trei persoane/fondatori care s-au cunoscut prin intermediul unui copil, la un curs de gandire pozitiva. Impreuna dorim sa impartasim lumii pasii care pot fi urmati in dezvoltarea personala si spirituala si sa revelam acesteia modurile de a trezi potentialul launtric si bucuria vietii.

„EU TOTUL POT” – deviza sau mantra noastra de putere – este mareata si plina de inspiratie pozitiva, insa la fel este si misiunea noastra. Aceasta s-a nascut firesc pe parcursul drumului dezvoltarii noastre personale si spirituale, intr-o etapa a impartasirii si transmiterii cunoasterii. Accesul la cunoasterea, darurile si potentialul Universului nu valoreaza nimic daca nu este transmis si altora. Iar daca in aceasta ecuatie se adauga iubirea si pasiunea noastra pentru acest proiect, suntem convinsi ca suntem pe drumul cel bun! Pe un drum care poate ajuta la evolutia lumii, planetei si a noastra a tuturor!

DARUL NOSTRU PENTRU TINE – 7 REGULI UNIVERSALE

1. Inainte de a cere ceva pentru tine, trimite energie de iubire si lumina intregii planete si roaga-te pentru 7 oameni pe care-i cunosti!
2. Universul stie totul despre fiecare dintre noi. Poarta-te mereu ca si cand alaturi de tine este Dumnezeu care te priveste!
3. Urmeaza legea metafizicii: „Toate lucrurile asupra carora te concentrezi – se dezvolta, iar cele pe care le ignori – dispar!”
4. Inainte de a incepe orice actiune/proiect, cere binecuvantarea Universului pentru toti cei implicati!
5. Nu uita sa faci dimineata si seara o rugaciune de recunostinta pentru tot ce ti se intampla.
6. Ofera si fa altora ceea ce doresti pentru tine!
7. Controleaza-ti gandurile, cuvintele si faptele!

Cursurile, training-urile si seminariile sustinute de Clubul EuTotulPot sunt urmatoarele:

 

Comentariile sunt închise.