Harta Numerologica

Harta-Numerologica[1]Ești pregătit să afli ce înseamnă numele și data ta de naștere? Calea ta în viață? Destinul? Dorința inimii? Pasiunea ta secretă? Lecțiile tale karmice? Toate acestea, și mult mai multe, le poți afla cu ajutorul acestei lucrări.

Dacă nu știi deja înseamnă o hartă numerologică personalizată (~200 pagini A4), această lucrare cuprinde:

  1. Un capitol introductiv referitor la principiile și teoria numerelor, împreună cu o analiză detaliată a fiecărui număr în parte (ca să îți poți face o imagine de ansamblu asupra universului numerelor).
  2. Harta numerologică propriu-zisă (vezi imaginea atașată) precum și interpretarea detaliată a fiecărui factor în parte, împreună cu informații despre factori și locul pe care îl ocupă în viața ta.
  3. Numerele pentru anii personali până la vârsta de 120 de ani, lunile personale pentru 12 ani, și zilele personale pe o perioadă de 5 luni (împreună cu instrucțiuni de calcul), și interpretările aferente fiecărui an, lună și zi personală.
  4. Un desfășurător cu „esențele și evenimentele” care caracterizează fiecare an de naștere al vieții tale, însoțit de explicații amănunțite și interpretări pentru fiecare număr, până la vârsta de 120 de ani.
  5. Indicații generale din partea mea, atât vis-a-vis de harta ta numerologică cât și despre cum să te raportezi la toată povestea asta, astfel încât să nu fii complet luat(ă) prin surprindere de avalanșa de informații.
  6. Informații generale despre fiecare număr.
  7. Multă pasiune și muncă!
  8. Ultimul punct, dar nu și cel din urmă: ocazia de a face un pas important pe calea cunoașterii tale de sine.

„Cunoaște-te pe tine însuți, și vei cunoaște Universul și Zeii.”

Pentru detalii privind costul, durata de realizare și modul de livrare, contacteaza-ma pe adresa hartanumerologica@gmail.com

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *