Tarotul sau Arta de a citi cartea Universului

tarotcards[1]Tarotul este un instrument dedicat cunoașterii de sine și divinației. Originile Tarotului se pierd în negura istoriei, dar ceea ce se știe este că a apărut în societatea occidentală undeva prin secolele XII-XIII, în Italia, sub forma unui joc de societate, iar de atunci este nelipsit din „arsenalul” oricărui student al artelor oculte.

Pentru cei care nu știu, Tarotul este supranumit „Cartea” pentru că este întradevăr o carte cu 78 de pagini, unde fiecare pagină(arcană) reprezintă o filă din povestea unei călătorii. Este vorba despre călătoria Nebunului prin viață, iar arcanele înfățișează încercările pe care acesta le are de înfruntat pentru a ajunge la finalul călătoriei sale cu toate lecțiile învățate, devenind astfel un Maestru.

Tarotul înfățișează prin urmare călătoria Omului (căci Nebunul reprezintă pe fiecare dintre noi) pe drumul său către cunoașterea de sine și stăpânirea forțelor universale care îl animă. Elementul constituent al cărților de Tarot este Simbolul, iar limbajul simbolic este limbajul prin care Universul ne comunică mesajele sale

Dacă ai o întrebare care te frământă și căreia nu îi găsești răspuns, sau dacă ai o curiozitate privind evoluția viitoare a unui eveniment; dacă vrei să afli ce gândește sau simte o persoană despre tine, sau dacă vrei să te cunoști mai bine, să explorezi anumite sentimente și temeri, poți apela cu încredere la Tarot pentru a te cunoaște mai bine și pentru a descifra mesajele Universului.

Mai multe detalii la hartanumerologica [a] gmail.com

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *