Reiki – vindecarea cu palmele este un dans al luminii între două inimi!

Ai simtit vreodata prezenta unui sfant, direct sau prin intermediul unor locuri speciale? Ai trait vreodata experienta intalnirii cu un inger, direct sau prin intermediul unui copilas, animalut sau plante? Ai vizualizat miracolul transformator printr-o opera de arta, un peisaj, o carte sau o melodie? Ai avut o iubire care sa treaca dincolo de orice bariere culturale sau de limba? Ti-ai dorit cu ardoare experienta unui miracol dincolo de orice imaginatie in viata ta? Aceste sunt cateva metafore prin care eu pot defini experienta lucrului cu energia REIKI. Este ceva atat de plin de LUMINA si IUBIRE infinita, incat sfarseste prin a te transforma profund la cele mai adanci nivele de constiinta. Totul datorita unui mecanism firesc – atunci cand lucrezi cu LUMINA si IUBIRE DIVINA sfarsesti prin a te contopi si a deveni aceasta energie.

Aceasta energie actioneaza plurivalent, dincolo de orice credinta, granita sau loc fizic. Este o energie blanda si plina de DRAGOSTE care se manifesta exact la nivelul la care fiecare dintre noi este pregatit sa o primeasca. Ea este creata sa curete, sa vindece si sa trezeasca profund toate straturile corpurilor noastre fizic, mental, emotional, spiritual si auric. Ne poate ajuta sa ne conectam cu lumea subtila si cu entitatile de LUMINA ale acesteia pentru o mai buna intelegerea si utilizare a Energiei Universului si a Legilor sale.

REIKI este atat un mijloc de trezire spirituala, cat si un sistem de accesare a potentialului vindecator din fiecare dintre noi. In acelasi timp, poate fi folosita cu succes pentru evolutia spiritula si ascensiune sau pentru vindecarea si ajutorarea altor fiinte sau a Mamei Pamant. Am folosit toate aceste descrieri personale pentru a defini intr-un limbaj comun puterea Sursei a Tot Ceea ce Este, putere pe care o putem accesa si reproduce prin intermediul REIKI.

Dincolo de diferitele sistemele cunoscute si care au fost dezvoltate de diferiti maestri si practicanti, e important de retinut ca exista o singura Sursa, Dumnezeu sau Energie creatoare, Sursa careia ii datoram viata. Aceasta Sursa este perfecta si ne-a creat perfecti, fiecare dintre noi avand inscris in codurile proprii programele de a fi perfect sanatosi, total fericiti si bucurosi.

Bariera intre noi si aceasta perfectiune este Uitarea, faptul ca in densitatile dualitatii vietii pe Pamant nu ne putem aduce aminte Ceea Ce Suntem si modul de conectare cu Sursa si Scanteia Divina pe care o continem inlauntrul nostru. Energia REIKI reprezinta insa o minunata unealta de restabilire a acestei legaturi.

REIKI ofera posibilitatea autovindecarii fizice, emotionale si spirituale. Este un mod de a abandona vechi obisnuinte sau dependente, de a vindeca la toate nivelurile.

Iata cateva dintre definitiile care au fost date de-a lungul timpului acestui minunat sistem:

  • Tehnica de vindecare spirituala (Mikao Usui)
  • Intelepciune si Adevar (Hawayo Takata)
  • Stiinta si Arta (Hawayo Takata)
  • In jurul nostru exista un spatiu enorm care ne inconjoara. Acesta este Universul. El este o enorma si infinita energie, este ultima sursa a Creatorului. Ea nu vine de la soare, de la luna sau de la stele. Este o forta fara limite care face ca plantele sa creasca, iar pasarile sa zboare. Cand o fiinta umana are dureri sau probleme, atunci poate apela la aceasta. Ea este o sursa eterica, o mare putere care ne revitalizeaza, care restabileste armonia. Aceasta este Natura, este Dumnezeu, puterea Sa pe care El a facut-o disponibila pentru toti copiii sai. In japoneza aceasta se numeste Reiki (Hawayo Takata)
  • Cred ca exista o unica fiinta Suprema – Infinitul Absolut – o forta dinamica care guverneaza lumea si Universul. Ea este o putere spirituala invizibila care vibreaza. Ea este deci absoluta! O putem numi Reiki! Fiind o forta universala data de Marele Spirit Divin, ea apartine tuturor celor care o cauta si doresc sa invete arta vindecarii (Hawayo Takata)
  • Energia Spirituala a Fortei Vietii (rev. Joseph Sparti)

Reiki este o energie a fortei vitale, invizibila dar palpabila, care infuzeaza si patrunde toate formele de viata. Aceasta energie este infinita si pura.

Atingerea umana facuta cu IUBIRE si COMPASIUNE inseamna vindecare. Aceasta energie este una si aceeasi energie folosita de practicantii REIKI.

Practicantul are acces la acesta energie prin procesul initierii care reprezinta punerea pe lungimea de unda cu energia REIKI si il conecteaza cu Sursa de energie universala. REIKI este destinat atat celor care doresc sa evolueaze personal, sa se vindece sau sa se perfectioneze din punct de vedere spiritual, cat si celor care vor sa devina vindecatori.

Ca persoana iniţiată primeşti un dar magic de la Divinitate, accesul la energia LUMINII si a IUBIRII din Sursa a Tot Ceea Ce Este. După initiere, energia va începe să curgă prin mâinile tale si prin simpla atingere o vei putea canaliza catre propria fiinta sau catre alte fiinte care au nevoie de aceasta.

REIKI este o forma de manifestare a puritatii inimii noastre care ne ofera mijloacele de (re)conectare cu Sursa, de trezire si utilizare a potentialului infinit al acesteia in viata noastra pe aceasta planeta minunata! Prin aceasta putem (re)experimenta o viata plina de BUCURIE, IUBIRE, SANATATE, DARURI SI HARURI DIVINE!

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *