Karma sau Dharma

La momentul trezirii mele spirituale, majoritatea subiectelor abordate se învârtea în jurul noțiunii de karma, plata karmica, karma de neam, legea karmei, ieșirea din legea karmei, conștientizarea karmei etc. Este un subiect pe larg abordat de majoritatea maeștrilor cu discipolii lor sub diferite forme pedagogice sau terapeutice (regresie, regresie multipla, constelații familiale, hipnoza, cauze spirituale ale bolilor, programe dobândite genetic etc).

In scurta mea experienta spirituala, Dumnezeu mi-a arătat cea mai eficienta, simpla și minunata cale de a curata karma, anume cultivarea și activarea dharmei.

Dharma, în sanscrită, înseamna scopul vieții. Dharma presupune cunoașterea acestui scop și manifestarea acestei viziuni, concretizând-o, prin acțiune perseverentă. Din dharma izvorăsc armonia și pacea interioară.

Atunci când dorești să ajungi într-un punct, cea mai bună cale este să te concentrezi cu toată puterea pe punctul în care dorești sa ajungi și sa nu analizezi prea mult punctul de unde ai plecat, care în acest context capătă un rol secundar.

Oare ce se întâmplă dacă ești capabil să îți iubești dușmanul într-atât încât pentru o clipa sa îl cuprinzi în câmpurile tale și să îl tratezi ca și când ai fi tu? Aceasta clipa poate transforma pe vecie în lumina și iubire oricâte reîncarnări și experiente nefericite ați fi avut împreună. Si atunci totul se poate transforma în iubire, asa cum lumina, prin simpla sa prezenta, transmuta  întunericul în lumina, tot asa dharma transmuta karma în dharma.

Nu analiza ceea ai trăit alături de o persoana, doar experimentează ceea ce este acea persoana. Acesta este singurul scop pentru care ea/el a apărut în viata ta.

Încearcă un experiment minunat. Transmite iubire, roagă-te din tot sufletul, ajută sau îmbrățișează fizic o persoana fata de care ai o repulsie și vei trai rezultatul! Persoana respectiva se va deschide ca o floare pentru tine. Va dori sa se contopească cu tine și Universul va marca în lumina pura acest moment.

Atunci când ești capabil(a) sa creezi lumina în Univers, tu devii dumnezeu creator, iar Universul va întoarce aceasta creație minunata în viata și în ființa ta. Dăruiește un moment de iubire și Universul îți va trimite înapoi zece, dăruiți zece clipe de fericire unui om și Universul îți va trimite o suta de bucurii înapoi! Îndrăznește sa faci un pas oricât de mic și Universul îți va răspunde înzecit!

Si astfel, fără sa îți dai seama vei păși în legea iubirii pure, a dharmei, a luminii divine și a bucuriei!

Am găsit cheia libertății și a bucuriei. Era ascunsă adânc în inima mea !

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *