Terapii energetice

Semnatura LiviuTe afli într-un moment al vieții în care te simți pierdut(ă) sau blocat(ă)? Cauți răspunsuri pentru soluționarea unor probleme? Simți că nu ești de deplin înțeles(ă)? Ai experiențe neobișnuite pe care nu le poți explica? Suferi sau ai probleme de sănătate? Dorești să-ți ridici frecvența energetică? Simți sau ești deja conștient(ă) de faptul că noi suntem într-o ascensiune planetara deplină? Vrei să fii asistat(ă) în ceea ce se întâmplă cu adevărat pe planetă cu Creația Noului Pământ? Ești gata să faci următorul pas pentru a programa o vindecare uimitoare și pentru a accesa potențialul infinit dinlăuntrul tău?

Eu îți pot oferi o experiență energetică multidimensională magică, ce te va umple de lumina și iubire pentru o vindecare completă, care îți va întregi fiecare structura a corpului și care te va ajuta în procesul de regenerare celulara. Te pot ajuta sa recreezi starea de bine, prin reconectarea la energia și lumina primordiale și prin realinierea cu matricea ta originara divina. Te pot ajuta în procesul de activare a tuturor spiralelor și helixurilor ADN-ul tău, care să îți deschidă abilitățile de vindecare divină.  Starea de echilibru energetic este primul pas care îți va facilita în primul rand o mai bună comunicare cu corpul tău, cu celulele și organele acestuia, și apoi cu lumea subtila din care fac parte îngerii și ghizii tăi spirituali. Acest proces te va susține și îți ca reda puterea personala și responsabilitatea pentru viata ta. Îți acord sprijin în procesul de schimbare, pentru a-ți permite să te aliniezi cu Sinele tău Divin.

Schimbarea poate să vina în mai multe forme și în diferite momente din viață. Pe calea vindecării și dezvoltării personale, se vor face simțite puternice schimbări pe mai multe planuri:

  • vei trăi o nouă conexiune și comunicare cu corpul, mintea și spiritul tău; vei învăța să fii în echilibru cu acestea, să asculți mesajele lor și să le onorezi;
  • vei avea posibilitatea să vizualizezi cum te percepi pe tine, care sunt programele subconștiente care te ajută sau te blochează; cum îi percepi pe cei de lângă tine, cum percepi viața, iubirea, iertarea, cum percepi relația cu Divinitatea din tot ce ne înconjoară și din interiorul tău; vei învăța să rescrii aceste programe pentru Binele Tău cel Mai Înalt;
  • vei învăța să știi când să spui da și când să spui nu; vei învăța să îți păstrezi și să utilizezi în folosul tău puterea personală, să accesezi darurile și harurile Divine la care ai dreptul prin întruparea pe acest Pământ;
  • vei învăța să fii creativ, să ai curajul să fii responsabil pentru viața ta;
  • vei învăța sa vizualizezi conexiunile invizibile cu familia ta de lumină și cu Sinele tău Divin, să-ți onorezi unicitatea, descoperind misiunea ta personală și contractele de suflet încheiate la întrupare.

Toate aceste schimbări vor crea o nouă vibrație în interiorul tău, iar schimbarea ta contează, ea este esența experienței tale umane pe Pământ.

Te invit să-ți deschizi inima și să experimentam împreună imensa energie creatoare, pentru a conștientiza eterna putere a Iubirii. Există două cerințe. Prima este ca inima ta sa fie deschisă să primească Iubirea lui Dumnezeu. A doua cerință este să fii prezent(ă) în momentul ACUM. ACUM ești liber(ă) și prezent(ă) în vibrația iubirii universale, iar conștiința proprie Spiritului Suprem se manifestă  în inima ta și ești în stare să percepi totul în ființa ta. Acesta este darul suprem pentru a putea vedea lumea prin ochii lui Dumnezeu.

Sunt onorat și recunoscător sa pot sluji planeta și pe fiecare OM al sau în acest moment de schimbare a Noului Pământ! Noi suntem cei de la care se așteaptă schimbarea, pentru parcurgerea celui mai minunat drum în viată, din minte către inimă! Noi suntem toți UNUL, suntem Oglinzi ale Iubirii și Luminii Divine!

MANTRA MEA DE PUTERE – “Eu sunt iubire pură, eu iubesc tot Universul care mă înconjoară! De la Inimă la Inimă aceasta este Adevărata Cale, ea este Frecvența Iubirii, Poarta Frumuseții şi Îngerul Tinereții! Aşa cum eu cunosc  învățătura, tot așa o cunoști și tu! Devino propriul tău Maestru, propriul tău Inițiat!”

Instrumente și tehnici utilizate în timpul sesiunilor individuale: Reiki tradițional, echilibrare și curățare energetica, vindecarea chakrelor și centrilor energetici, tratamente bioenergetice, citiri intuitive și măsurători radiestezice, lucrul cu Îngerii și Arhanghelii, lucrul cu Sunetele primordiale, masaj craniosacral etc.

Pentru mai multe detalii și pentru programarea la o sesiune de terapie individuală, trimite un mail pe adresa angelight1@yahoo.com sau office@eutotulpot.eu

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *