Terapii energetice

Eşti pierdut sau te simți blocat? Ai experiențe neobișnuite pe care nu le poți explica? Suferi şi ai probleme de sănătate? Dorești să-ți ridice frecvența energetica? Esti conștient de faptul că noi suntem într-o ascensiune planetara deplină? Vrei să fi asistat în ceea ce se întâmplă cu adevărat pe planeta cu ~ Creația Noului Pământ? Eşti gata să faci următorul pas? Pentru a programa o vindecare uimitoare?

Eu îţi pot oferi o experienţă multidimensională magică o dragoste ce te umple de iubire pentru o vindecare completă pentru a te întregi în structurile tale care te vor ajuta în procesul de ascensiune, te vei simți bine, plin de energie și lumină de dragoste pentru întreaga planetă iar starea de bucurie și pace îţi va facilita o mai bună comunicare cu îngerii și ghizii tăi spirituali, pentru ați lua puterea înapoi, pentru ați activa toate spiralele ADN-ul tău pentru ca ele să se deschidă la abilitățile de vindecare divină. Vă acord ajutor şi sprijin pentru schimbare, pentru a vă permite să vă aliniaţi cu Sinele vostru Divin. Schimbarea poate să vina în mai multe forme şi în diferite momente din viață. Pe calea ascensiunii personale, se vor face simţite puternice schimbări interne, cuantice, vei avea posibilitatea să vezi cum te percepi pe tine, cum îi percepi pe cei de lângă tine, cum percepi viaţa, iubirea, iertarea, vei învaţa să şti când să spui: da, când să spui nu, vei învaţa să: fi creativ; vezi conexiunile invizibile cu familia ta de lumină; să-ţi onorezi unicitatea, și multe altele. Toate aceste schimbări interne o să creeze o nouă rezonanță în tine, aceasta schimbare vine din interiorul tău, iar schimbarea ta contează, ea este esența experienței umane de pe Pământ. Te invit să-ţi deschizi inima să experimentam împreună imensa energie creatoare, pentru a conştientiza eterna putere a Iubirii. Există doua cerințe. Prima este ca inima ta sa fie deschisă, să fi iubitor şi capabil să canalizezi Iubirea lui Dumnezeu. A doua cerință este ca tu să fii pe deplin prezent în momentul ACUM. Numai atunci ești liber şi prezent în vibraţia iubirii universale, iar  conştiinţa proprie Spiritului Suprem se va manifesta  în inima ta, numai atunci vei fi înstare să percepi totul în fiinţa ta. Acesta este darul suprem pentru a putea vedea prin ochii lui Dumnezeu.

Pentru mai multe detalii și pentru o sesiune personală de programare aveți posibilitatea să mă contactaţi la adresa de mail: angelight1@yahoo.com

Sunt onorat şi recunoscător pentru a sluji planeta și omenirea în acest moment în timpul acestei mari schimbare a timpului nostru. Să urcăm planeta noastră împreună în Creație şi Grandoare! Noi suntem cei de la care se aștepta să se vadă schimbarea! din minte şi drept în inimă. Noi suntem aici ca o Echipa a Omenirii si Oglinzi ale Iubirii.

“Eu sunt iubire pură, eu iubesc tot ceea ce mă înconjoară. De la Inimă la Inimă aceasta este Adevărata Cale, ea este Frecvenţa Iubirii, Poarta Frumuseţii şi Îngeri Tinereţii! Aşa cum eu cunosc  învăţătura, tot aşa o cunoşti şi tu! Devino propriul tău Maestru, propriul tău Iniţiat!”

Pentru a solicita o sedinta de terapie individuala, trimite un mail folosind formularul de Contact sau pe adresa office[at]eutotulpot.eu. trimite un mail pe formularul de contact sau la adresa officeat

 

Liviu OPREA                                

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *