Îngerul păzitor

După ce ai parcurs practicile de ascultare şi îngrijire a copilului interior, este important să faci un pas înainte pe calea spirituală şi să stabileşti o relaţie personală cu îngerul tău păzitor.

Îngerul păzitor este unul dintre cele mai importante daruri de la Dumnezeu în momentul în care te întrupezi pe acest pămant. Principalul rol al îngerului păzitor este să îţi asigure sprijin şi îndrumare din lumea subtilă pentru ca tu să îţi îndeplineşti misiunea personală în viată şi să experimentezi în sigurantă lecţiile pe care ţi le-ai ales la nivel de suflet. El are datoria să te protejeze necondiţionat din momentul nasterii şi pană în momentul marii treceri şi poţi fi sigur(ă) că absolut orice fiintă, indiferent în ce stadiu de conştiintă se află, are un înger păzitor. Acesta nu te părăseste niciodată şi nu te judecă indiferent de greselile pe care le faci. El doar te protejează şi te îndrumă.

Dacă eşti convins(ă) că îţi doreşti să intri în contact cu îngerul tău păzitor, primul pas simplu pe care trebuie să il faci este să ii ceri să te ajute, să te îndrume într-un moment dificil, să îţi răspundă la o întrebare, să te sprijine într-o acţiune sau în comunicarea cu cineva drag, să te vindece etc. Lista îţi aparţine. Nu îţi face probleme şi nu te îngrijora cu privire la ceea ce ii ceri pentru că dorintele, nevoile şi visele tale sunt dorintele, nevoile şi visele lui. Dar, aminteste-ţi condiţia esenţială: să il rogi şi să ii ceri ajutorul! De asemenea, odata ce i-ai cerut ajutorul, lasă-l să lucreze pentru tine şi nu proiecta asteptari, pentru că de multe ori soluţiile minunate şi miraculoase ale lui Dumnezeu sunt dincolo de puterea noastră de întelegere.

Îngerii sunt entităţi din dimensiuni superioare cu vibraţie mare, de aceea este bine să ai corpurile fizic, mental şi emoţional curate ca să poţi stabili cat mai facil o comunicare cu îngerul tău păzitor.

Astfel, dacă este pentru prima dată când intri în contact cu îngerul tău, îţi recomand cateva pregatiri care să faciliteze schimbul energetic: o zi de post, alegerea unui moment de liniste şi relaxare (dimineaţa după trezire sau seara înainte de culcare), eliminarea oricăror factori perturbatori din mediul extern, o zi sau cateva  ore de tăcere sau ascultarea de melodii angelice.

În funcţie de unicitatea ta şi de simturile tale, există diferite moduri prin care îngerul tău păzitor îţi va trimite mesaje, astfel încât să le poţi percepe: prin versurile unui cantec, prin randurile dintr-o carte, prin vorbele unui necunoscut sau printr-o coincidentă, secventă numerică sau sincronicitate. După ce i-ai adresat o întrebare sau o rugaminte, fii atent(ă) la gandurile, cuvintele sau visele care se repetă cu o anumită recurentă pentru că acestea sunt semnale de la îngerul tău păzitor. Nu uita ca de fiecare dată să ii multumeşti şi să ii transmiţi iubirea ta.

La un moment dat, mi-am întrebat îngerul cum să ajung la un curs de vindecare la care doream foarte mult să particip şi care avea toate locurile ocupate, urmatorul avand loc abia peste un an de zile. Eram în maşina şi privirea mi-a căzut pe numărul autoturismului din faţa mea B-77-SUS şi instantaneu m-am gandit că trebuie să mă uit spre cer. M-am uitat în sus şi după cca 50 de metri, a apărut o reclamă imensă agăţată deasupra bulevardului cu mesajul publicitar « Ai tot ce îţi trebuie ». A doua zi de dimineaţa, organizatorul mi-a trimis un mesaj, anunţandu-mă că s-a eliberat un loc astfel încât pot veni.

Într-o altă conjunctură, am întrebat îngerul păzitor despre o persoană decedată. În seara respectivă, asteptam la rand la magazin, aud doi domni vorbind în spatele meu, iar unul dintre ei a spus pe un ton mai puternic care mi-a răsunat pregnant în urechi « Ioan te salută ! Acum şi-a regăsit familia şi e bucuros ! » Evident numele personei dragi mie era Ioan.

Nu de mult, o prietenă de-a mea avea nevoie de ajutor fiind în pragul unui accident, însă nu am reuşit să pătrund foarte mult în sufletul ei nici cu sfaturile mele pozitive, nici cu terapia energetică. Atunci, mi-a venit o idee. Fără să ii spun, ii trimiteam zilnic îngerul meu pazitor ca să lucreze activ cu îngerul ei păzitor astfel încât să o ajutăm să iasă din starea toxică în care se afla. După o perioadă, am sunat-o, iar primul lucru pe care mi l-a spus a fost « Atunci când mi se întamplă ceva bun, mă gandesc că îngerul tău mă ajută ».

În luna decembrie, am rugat îngerul să îmi transmită un mesaj referitor la viitorul meu, am deschis o carte la întamplare şi pe pagina respectiva am citit « Scrieţi despre gandurile şi sentimentele dumneavoastră, continuaţi să scrieţi creator ca hobby sau ca ocupaţie permanentă »!

În prima zi din an, am rugat îngerul păzitor să îmi transmită un mesaj pentru anul care vine, şi când am ieşit în bulevard am zarit o reclamă cu mesajul « Vom fi impreună şi în anul care vine! » Imediat după aceasta copilul m-a chemat sa îmi arate omul său de zăpadă, iar când am ajuns langă acesta mi-a spus « Mama, stai puţin să ii desenez o inima ! »

Poţi spune ca au fost doar coincidente, dar eu ştiu ca au fost mesaje de la îngerul meu păzitor! Ii multumesc şi il iubesc ! Am descoperit modalitaţi minunate de a comunica impreună, iar acestea îmi bucură nespus sufletul într-un mod unic şi înăltător !

Cunoşti déjà îndemnul meu. Misiunea ta este să îndrăzneşti şi să începi comunicarea cu îngerul tău păzitor!  Misiunea mea a fost doar să declanşez acest proces în viaţa ta!

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *