Mantra magică de putere – Eu Totul Pot!

O afirmație puternică şi eficientă, care deschide calea spre succes.

Este, într-adevăr, o practică dovedită, iar dacă o aplicați cu consecventă vă va ajuta în realizarea a tot ceea ce vă doriți!

Eu Totul Pot! Se repetă această formulă, zilnic, de un număr maestru de ori, recomandat cel puțin de 108 ori.

Permiteți ca puterea acestei mantre să se înrădăcineze ferm în interiorul vostru, în conștient și subconștient, în fiecare celulă a corpului, în mental și în fiecare neuron, astfel încât să nu aveți nici o altă alternativă decât aceea de a reuși.

Exercițiu practic

Vă relaxați prin orice tehnică de relaxare care vă este cea mai familiară și intrați într-o stare meditativă.

Din această stare, se repetă mantra „Eu Totul Pot!”

Dacă vă apare orice gând străin sau negativ, continuați să repetați mantra: „Eu Totul Pot!” În cazul în care apare o idee sau o imagine fixă, nu folosiți puterea mentală pentru a scăpa de ea, ci repetați mantra pe un ton diferit sau chiar cântați-o în timp ce vizualizați cum orice gând negativ dispare.

După o perioadă, orice astfel de gând va deveni ca un nor – apărând de nicăieri și plutind mai departe. Doar priviți acești nori cum vin și pleacă, repetând în același timp mantra.

Încercați să conștientizați puterea și vibrația care apar în interiorul vostru în timp ce repetați aceste cuvinte, să simțiți pur și simplu energia lui „Eu Totul Pot”. Remarcați gândurile, emoțiile și imaginile care vi se arată. Când ajungeți să le vizualizați, permiteți-vă să vă bucurați de accesul la niveluri de conștiință mai înaltă.

Aveți nevoie de determinare puternică pentru a practica în mod constant.

Dar doar prin simpla repetare a mantrei, vă puteți schimba întreaga viață. Veți deveni împuternicit să vă creați realitatea.

Formulă joc pentru succes

Am succes acum!

Am succes în viitor!

Succesul este mereu pe cerul de deasupra mea!

Succesul este mereu în pământul pe care calc!

Succesul mă conduce către tot mai mult succes!

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *