Gândurile unui părinte anonim către copilul său

  1. Adu-ți mereu aminte că la naștere ai primit în dar de la Dumnezeu un înger gata să te ajute necondiționat, înger pe care trebuie doar să îl chemi oricând ai nevoie de sprijin, protecție și îndrumare. Al doilea înger pe care îl vei avea întotdeauna lângă tine sunt eu, părintele tău.
  2. Orice eșec din momentul prezent este cheia unui succes viitor. Păstrează-o cu încredere și adu-ți aminte să o folosești la nevoie.
  3. Fiecare zi pe care o trăiești îți scrie fiecare pagină din cartea vieții personale. Ai grijă deci cum scrii aceste pagini, pentru că te poți întoarce oricând să le recitești și să îți aduci aminte de ele, dar cu greu le poți rescrie.
  4. Există o energie minunată la care te poți acorda cu încredere oricând dorești să realizezi cea mai bună versiune a ta – este cea a binecuvântărilor mele continue pentru tine.
  5. Poate părea un clișeu, însă da, eu am văzut lumea prin ochii unui copil, dar tu nu ai apucat încă să privești această lume prin ochii unui adult. Astfel, fiecare sfat al meu către tine pleacă din această perspectivă, la care se adaugă iubirea mea necondiționată.
  6. Tu ești creația mea, acel ceva deosebit care m-a făcut să mă simt Dumnezeu pentru o clipă, iar ca Dumnezeu nu poți să speri decât că fiica/fiul tău va evolua în cea mai bună versiune a sa, că îşi va realiza cel mai înalt potențial. Te rog deci ca înainte de a lua decizii în viață, să îți pui mereu întrebarea « Mă ajută acest drum să devin cea mai bună versiune a mea ? »
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *