Exercițiu de feminitate

Energia erei Noului Pământ aduce în prim-plan feminitatea, latura yin, gingășia și intuiția care va sprijini întreaga omenire să depășească era războaielor, a dorinței de a dovedi cu orice preț puterea, controlul și subjugarea asupra celuilalt. Și tocmai pentru ca această latură să renască la adevăratul ei potențial infinit și miraculos, ultimul secol, începând cu industrializarea și globalizarea economiei, a adus înăbușirea acestei energii puțin câte puțin. Știi déjà principiul  « Ca să poți câștiga Totul, trebuie întâi să pierzi Totul ».

Femeia a uitat sau a înăbușit în timp caracteristicile sale esențiale – delicatețea, fragilitatea și capacitatea de a oferi dragoste și suport necondiționat. A făcut asta începând să se comporte și să arate ca bărbatul de lângă ea, concurând cu acesta, pentru a dovedi că este puternică și capabilă să facă față provocărilor mediului.

Însă, tocmai manifestarea feminității reprezintă rolul fundamental pentru care femeia a fost lăsată de Dumnezeu pe acest pământ. Ea reprezintă prin esență Dumnezeul Mamă, așa cum bărbatul reprezintă prin esență Dumnezeul Tată. Femeia reprezintă magnetismul, așa precum bărbatul reprezintă energia.

Ca să potențezi energia yang în bărbatul de lângă tine, nu trebuie să concurezi cu el, ci poți doar să te concentrezi pe modalitățile prin care să intensifici feminitatea ta. Și asta deoarece bărbatul și femeia sunt lăsați să fie și să se dezvolte împreună și nu separat. Pentru că fiecare dintre cei doi își are rolul său și doar împreună pot recrea Întregul. Pentru că întoarcerea în Rai este menită să se întâmple numai dacă femeia și bărbatul sunt împreună.

Femeia nu are nimic altceva de făcut decât să își aducă aminte să fie femeie și să se lase pradă acestui aspect interior dătător de viață, de mamă/soție/iubită pe care îl are înscris în codul său genetic. Femeia este centrul, principiul nemișcării, oceanul infinit, lumea lăuntrică, neindividualizată și necreată, este cea care primește, cea care visează, pe când bărbatul este învelișul, principiul acțiunii, cel care dă, cel care acționează/face, cel care se manifestă în exterior, în individualitate, cu scop și determinare.

Energia femininului și cea a masculinului nu au alt țel decât acela de a se contopi împreună în dansul Cosmic al Întregului, fiecare parte având o latură, o dorință, o nevoie care poate fi satisfăcută și împlinită doar de latura, dorința sau nevoia celeilalte părți. Acest ritual continuu al contopirii în UNUL creează lumea și realitatea noastră, iar echilibrul perfect dintre ele o elevează în cele mai înalte vibrații.

Pentru o incursiune în feminin, îți propun câteva ritualuri simple și plăcute, orientate spre descoperirea interioară, care au ca efect amplificarea feminității prin identificarea dorințelor binefăcătoare mai mult sau mai puțin tăinuite, descătușarea libertății interioare, creșterea poftei de viață, intensificarea iubirii și sporirea frumuseții. Iar dacă tot mai multe femei (re)descoperă aceste aspecte, energia yin a întregii planete se va amplifica cu beneficii pentru ÎNTREG.

  1. Redescoperă plăcerea de a fi cocheta și feminină ! Poartă fustă, aranjează-te, coafează-te, împodobește-te, folosește culori vii, calde și optimiste care să te reconecteze cu Mama Pământ: portocaliu, verde, galben etc. Lasă-ți părul desfăcut în prezența partenerului pentru că el reprezintă poarta energetică către suflet.
  2. Învață să îți iubești corpul așa cum este! Corpul este templul sufletului tău și te ajută să descoperi calea către scopul tău înalt – acela de a fi femeie.
  3. Descoperă plăcerea de a iubi fizic, de a mângâia, de a îmbrățișa, de a săruta, de a fi împreună cu partenerul, de a face dragoste, de a spune te iubesc. Toate acestea îți deschid chakra inimii și astfel poți ajunge la adevăratul tău potențial. Al tău și al partenerului.
  4. Conectează-te cu Luna și cu Mama Pământ ori câte ori ai ocazia cu intenția de a scoate la lumină potențialul feminin din interiorul tău. Respectă și conectează-te cu ciclurile Lunii și ale naturii, pentru că ele te învață când să te odihnești/să eliberezi și când să creezi/să primești. Ele te învață să fii în echilibru perfect.
  5. Dansul este un potențator al grației și feminității, astfel încât nu rata nici o ocazie să te lați purtată în lumea dansului.
  6. Gesturile mâinilor și ale degetelor pot fi o poartă de aducere în lume a puterii feminității, astfel încât folosește-le să transmiți această energie.
  7. Onorează-ți emoțiile și folosește-le pentru a da viață universului din jurul tău, pentru a aduce bucurie, pace, armonie și iubire celor din jurul tău și în căminul tău.
  8. Potențează-ți energia creatoare și imaginează-ți că ești zeița primordială. Da, chiar așa: ZEIȚĂ! Vizualizează toate laturile specifice făpturii tale dumnezeiești: Cum arăți? Ce emoții emani? Cum vorbești? Cum sunt gesturile tale, expresia chipului tău? Cum este modul în care te miști și mergi?  Ce calități întrupezi în această lume? Care este rostul tău? Ce îți aduce bucurie?

Femeia este purtătoarea unei energii speciale, un freamăt interior de o vibrație înaltă și scânteietoare în câmpul ei magnetic. Ea își creează în trup un mediu care atrage energii rafinate și delicate. Corpul ei a devenit o antenă care captează forțele celeste pentru a le retransmite apoi în toate direcțiile. În timpul divin, ea va atrage către sine un ZEU care o va onora ca pe o ZEIȚĂ! Ei se vor înălţa împreună deoarece nici unul nu poate fi fără celălalt.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *