Cursuri Reiki

REIKI ESTE ÎNȚELEPCIUNE COMBINATĂ CU ENERGIE; NE CONECTEAZĂ LA LUMINĂ, NE STIMULEAZĂ CREȘTEREA, NE ECHILIBREAZĂ DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC ȘI SPIRITUAL, NE POATE VINDECA CELE MAI ADÂNCI RĂNI ȘI POATE SĂ NE SCOATĂ LA IVEALĂ POTENȚIALE NEBĂNUITE ALE FIINȚEI NOASTRE. REIKI ESTE SUPORTUL PENTRU SĂNĂTATEA OPTIMĂ A CORPULUI. ESTE UN VEHICUL CĂTRE ADEVĂRUL NOSTRU INTERIOR, CARE NE ÎNDRUMĂ CĂTRE FERICIRE, IAR FERICIREA NU ESTE ALTCEVA DECÂT VINDECARE” – Mikao Usui

Ca Maestru Reiki, am transmis numeroase acordaje în frumoasa energie de vindecare Reiki. Continui de fiecare dată să fiu uimit de capacitatea uimitoare a energiei Reiki de a transforma viețile oamenilor și totodată sunt atât de încântat când împărtășesc această energie cu ceilalți pe parcursul cursurilor pe care le susţin!

Dorința inimii mele este să transmit fiecărui participant cea mai înaltă și binecuvântată experiență posibilă. Scopul meu este de a vă forma, consolida și spori conexiunea cu energia Reiki în ateliere de lucru care să vă conducă către (auto)vindecare, echilibrare și apoi pe drumul spre împlinire și măiestrie.

Descrierea cursului

Lumina este expresia energiei Universale originare în toate formele sale infinite și pure, iar iubirea este cea mai puternică forță din Univers. Reiki combină cele două principii, fiind folosită cu succes atât pentru a vindeca/armoniza dezechilibrele emoționale, fizice și energetice, dar şi ca practică spirituală de descoperire, conștientizare și dezvoltare personală.

În cursul Usui Reiki Ryoho veți învăța despre:

 • cum este alcătuit corpul energetic;
 • cum să lucrați cu energia Reiki pe propria persoană prin tehnica autotratamentului și pe alte persoane;
 • Kotodame sau vibrațiile sacre; activarea simbolurilor Reiki;
 • suflul divin sau suflul vital;
 • tehnica meditației și a respirației;
 • cum să vă conectați cu fluxul de energie Universală și să canalizați aceasta energie pură de cea mai înaltă vibrație în întreaga voastră ființă și în toate aspectele vieții;
 • la nivelele II și III al acestui curs veți învăța cum să lucrați cu energia Reiki la distanță dincolo de bariera spațiului liniar, precum și tehnici de rescriere a blocajelor și programelor nedorite din trecutul personal sau al neamului, astfel încât să manifestați adevăratele scopuri și idealuri înalte;
 • la nivelul de Maestru, veți învăța cum să faceți acordaje altor persoane care doresc să utilizeze Reiki pentru ei înșiși sau în scop terapeutic.Acest curs poate fi parcurs ca un program de dezvoltare personală și / sau de aliniere / armonizare a tuturor aspectelor ființei voastre, care poate manifesta astfel cea mai înaltă versiune a sa.

Inițieri și ateliere de practică în sistemele:

 • Karuna Reiki
 • Shamballa MDH
 • Seichim All Love
 • Grand Master (V – XVIII)
 • Lightarian Rays
 • Gendai Reiki
 • Infoenergetică şi radiestezie
 • Preoţia Melchizedek

De ce să participați la acest curs și ce obțineți dacă participați la curs? Totul este energie. Fiecare stare pe care o trăiți nu este altceva decât o energie pe care o emiteți prin intenție conștientă sau inconștientă. Prin această emisie afectați în primul rând câmpul energetic propriu.

Pe parcursul acestui curs vă ghidez astfel încât să deveniți conștienți de gândurile, emoțiile, acțiunile pe care le generați și de consecințele lor asupra voastră și a celor din jur. Armonia, bunăstarea, vitalitatea fizică, energetică, mentală și emoțională sunt în strânsă legătură cu ceea ce noi înșine cream, prin gânduri, emoții, cuvinte sau fapte.

În cadrul cursului:

 • veți descoperi cum să fiți conștienți de energia Universală care circulă în fiecare dintre noi și care ne interconectează, acea energie a forței vitale, perceptibilă la nivel subtil, care infuzează și pătrunde toate formele de viață;
 • veți afla cum puteți să vizualizați locațiile și sistemele meridianelor energetice ale corpului, precum și energia chakrelor; chakrele reprezintă centrii noștri energetici, care urmează un model primordial de stimulare şi echilibrare energiilor fizice, emoționale, mentale și spirituale. Aceste vârtejuri energetice constituie un fel de hartă a universului nostru lăuntric. Cu cât energia curge mai liber în ființa noastră, cu atât mai puternică este starea ta de sănătate și de bună dispoziție.
 • veți afla cum puteți folosi energia Reiki ca pe un sistem de trezire spirituală și cunoaștere interioară, care vă poate conduce către (auto)vindecare/echilibru;
 • veți învăța prin tehnici specifice să vă accesați intuiția și ghidarea interioară;
 • veți afla cum să efectuați sesiuni de (auto)vindecare/aliniere folosind energia Reiki;
 • veți învăța metode prin care să transmiteți energia Reiki la distanță;
 • veți învăța să vindecați programe nedorite și să manifești  adevăratele obiective şi idealuri înalte;
 • veți învăța să folosiți și să lucrați cu simbolurile Reiki;
 • veți învăța tehnici avansate, cum ar fi cele de chirurgie energetică, lucrul la distanță, crearea de spații de energie (protecție, sigilare, informare etc), scheme de diagnosticare și refacere a blocajelor energetice, lucrul cu entitățile de Lumină și tehnici de accesare a diferitelor niveluri de conștiință;
 • veți învăța şi experimenta beneficiile meditației regulate;
 • veți primi acordajele Reiki specifice.

Cui se adresează acest sistem de curs?„Te voi ghida în călătoria Reiki, scopul acestei călătorii spirituale fiind acela de a schimba experiențele neplăcute/nedorite care se manifestă în structurile energetice și în corpurile subtile (corpul mental – cu toată vibrația gândurilor tale, care condiționează ceea ce conține, adică, corpul emoțional – cu vibrația emoțiilor, apoi corpul vital sau eteric – care este matricea corpului fizic pe care îl condiționează în mod direct), astfel că, pe măsură ce vom explora împreună aceste structuri, vei fi condus către (auto)vindecare profundă, către cunoaștere interioară şi nu în ultimul rând către descoperirea misiunii personale.

Ca persoană inițiată primești un dar magic de la Divinitate – accesul la energia LUMINII si a IUBIRII din Sursa a Tot Ceea Ce Este. După inițiere, energia va începe să curgă prin mâinile tale şi prin simpla atingere o vei putea canaliza către propria ființă sau către alte ființe care au ne voie de aceasta.

Cursul este destinat atât celor care vor să cunoască și să se inițieze în sistemul Reiki, cât și celor care doresc să pășească pe drumul spiritual, spre trezirea conștiinței și spre călătoria interioară de autocunoaștere. Prin învățarea și practicarea acestui sistem, veți avea posibilitatea de a vă (auto)vindeca, de a crește energetic și spiritual.

REIKI este o formă de manifestare a purității Sinelui nostru, care oferă mijloacele de (re)conectare cu Sursa, de trezire-conștientizare și utilizare a potențialului infinit al acesteia! Astfel putem (re)experimenta o viață plină de ABUNDENTA, BUCURIE, IUBIRE, SĂNĂTATE, DARURI ȘI HARURI DIVINE!

Vă aştept cu drag să parcurgem împreună aceste învățături.

Namaste!

Liviu Oprea, Grand Master Reiki

Pentru mai multe detalii și pentru înscrieri, trimiteți un mail pe adresa angelight1@yahoo.com sau office@eutotulpot.eu

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *