Codurile de întinerire (activare)

transform[1]

Totul în viață depinde de alegerile pe care le facem!

Pentru a înțelege codurile de întinerire, imaginează-ți parabola supremă a metamorfozei – transformarea prin care trece o omidă care se preschimbă într-un fluture – evoluția care avea loc de la sine, implică pentru prima dată în proces conștiința.

Într-un mod asemănător, procesul pe care îl parcurge o persoană în practica întineririi este unul complex, care implică toate structurile corpului/universului – celule și organe, gene și ADN, niveluri energetice, întregul univers material și spiritual, micro și macro cosmos. Învățând să controlăm conștient evoluția, putem stabili un program pentru aceasta, prin intermediul căruia suntem capabili să construim noi celule, o nouă realitate, o nouă lume. Pentru că suntem dumnezei creatori – avem puterea creației. Prin urmare, trebuie înțeles că magia acestei practici nu constă doar în lansarea unor procese ireversibile de întinerire, ci și în trecerea celulelor noastre la un nou nivel. Întinerirea este de fapt una dintre proprietățile unui proces amplu de transformare a corpului într-o nouă structură cristalină celulară.

Cum decurge procesul activării codurilor de întinerire?

În cadrul seminarului, vei primi simboluri care sunt, de fapt, un cod complex care va reseta frecvența întregii tale ființe.

Vom practica tehnici specifice, iar rezultatele se vor simți în timp. Te vei transforma treptat, vei deveni persoana pe care o creezi sub forma întineririi ireversibile. Miracolele se vor întâmpla cu tine și cu corpul tău. Vei începe să gândești, să auzi, să vezi, să simți, să atingi lumea într-un mod nou. Mediul tău se va schimba, modelat de noile energii pe care ființa ta va începe să le radieze. Vei atrage oameni noi în jurul tău, spiritul tău va începe să se schimbe, aspectul tău se va limpezi, va deveni proaspăt, tânăr, bucuros. Lumea întreaga va oglindi întinerirea ta!

Codurile pot fi primite de orice persoana, indiferent de sex și vârstă.

Vă așteptăm cu drag!

Seminar online

Înscrieri și detalii suplimentare – angelight68@mail.ru / carmen.oprea1@gmail.com

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *